En el món audiovisual sovint ens trobem amb situacions en què cal produir vídeos en un temps rècord. Aquest tipus de produccions ha augmentat en els últims anys, en els quals Internet ha passat a ser el mitjà de comunicació principal.

La xarxa demanda instantaneïtat, i les marques poc a poc van adaptant-se a aquest mitjà. Sobretot en publicitat, els marges de de lliurament es veuen reduïts i cal realitzar produccions d'alta qualitat en menys temps.

Com a productora audiovisual, cal estar previnguts per a aquest tipus de situacions. A continuació, us deixem 4 consells per poder resoldre de manera eficient produccions audiovisuals exprés.

  1. equip: Comptar amb un equip tècnic format reduirà temps de producció. És imprescindible comptar amb una agenda de contactes de confiança. Cercar personal és una tasca intensa i tenir aquest aspecte resolt ens farà guanyar molt temps. De manera que, en la mesura del possible, la recerca d'un equip s'ha de fer tot i no tenir produccions a la vista, ja que mai se sap quan poden aparèixer.
  1. proveïdors: Igual que l'equip, cal fer un estudi de proveïdors prèviament a qualsevol producció. Contactar amb empreses subministradores de material audiovisual, agències d'actors, proveïdors de transport, etc.. per conèixer les seves tarifes i qualitat ens estalviarà hores de treball.
  1. fosa: Tenir un ventall d'actors prèviament coneguts serà de gran ajuda. fer càsting 'Perquè sí' pot semblar absurd, però pot treure de grans dificultats.
  1. Anàlisi de marca: No s'ha d'anar mai a cegues. Fer un estudi previ de la marca ens farà caminar sobre segur.

en definitiva, estar previnguts serà la solució davant aquest tipus de produccions.

vídeos exprés

Leave a Reply