Hi ha aspectes bàsics en la producció audiovisual que, usats correctament, augmentaran la qualitat del vídeo final.

Seguint aquestes pautes de realització, deixarem enrere els vídeos ‘amateurs’, obtenint resultats més professionals i creatius.

A continuació compartirem amb vosaltres 6 tips per obtenir millor qualitat a l’hora de produir contingut audiovisual:

  • Ús de trípode: L’estabilitat del pla és un dels aspectes principals a tenir en compte. La diferència en el resultat serà abismal en funció d’haver utilitzat trípode o no. La imatge serà molt més neta i còmode per l’espectador. No obstant, l’estabilitat de la imatge variarà en funció de la intenció narrativa de la mateixa.
  • Moviments de càmera: Els moviments de càmera dotaran als vídeos de major professionalitat, sempre i quant es realitzin amb el material adequat (trípode, slider, grues…).
  • Primers plans: Els primers plans expressen l’emoció dels personatges. Incloure’ls en la nostra producció la farà més propera i emotiva, connectant millor amb l’espectador.
  • Inici potent: Els primers segons del vídeo són claus. Cal produir un inici impactant i potent. Així atraparem a l’espectador i tindrem més probabilitats de que consumeixi l’audiovisual complet.
  • Il·luminació: És molta la diferència entre il·luminar els plans a consciència i no fer-ho. Buscant una il·luminació que potenciï la intencionalitat narrativa, així com una millor estètica del pla, obtindrem un resultat molt més professional.
  • Correcció de color: Treballar i equilibrar el color del vídeo millorarà considerablement la seva qualitat. Amb una correcció bàsica (contrast, brillo i saturació) aconseguirem continuïtat estètica i visual.

Leave a Reply